Istorijat OFK Paraćin - :: Dobro došli :: Skola fudbala "VUK" ::

Idi na sadržaj

Glavni meni

Istorijat OFK Paraćin

O nama
 
 


OFK Paraćin osnovan je 2007. godine na inicijativu Bobana Lazića, a uz pomoć porodice i prijatelja koji su uglavnom i članovi Skupštine i Uprave kluba. Klub je nastao kako bi se pre svega bavio edukacijom dece predškolskog i školskog uzrasta.

OFK Paraćin nema seniorsku ekipu jer je moto i motiv osnivanja kluba samo rad sa decom, a samim tim se zaključuje da nam krajnji cilj nije rezultat već druženje, zabava, stvaranje novih prijateljstava, i pored toga stvaranje novih igrača za sve klubove, svih rangova takmičenja. Ovo je klub gde se nalaze obrazovani i stručni treneri koji vole da rade sa decom, i koji žele da svoja znanja prenesu nekim novim generacijama budućih fudbalera.

OFK Paraćin je najveći klub u Istočnoj Srbiji koji se bavi samo decom i koji nema seniore. Trenutno deca iz našeg kluba kao ustupljeni igrači brane boje FK Jedinstva iz Paraćina, SFS Borca iz Paraćina, ali nastupaju i za OFK Paraćin. Mi smo trenutno jedini klub u Istočnoj Srbiji koji imamo 8 selekcija u mlađim kategorijama svih takmičenja koje organizuje FS RIS.

Posebno treba pomenuti igranje u Pionirskoj ligi Srbije, kao i to da smo svake godine među prve dve ili tri ekipe u RIS-u, što je za naš klub veliki uspeh ali i potvrda dobrog rada. Mnogi naši dečaci postali su ili su bili članovi najvećih klubova Srbije.

U našem sastavu od osnivanja uspešno radi i škola fudbala "Vuk" koja se bavi radom sa decom uzrasta od 6 do 10 godina. Od nedavno deo naše porodice je i škola fudbala "AS“ iz Ribara čiji članovi već nastupaju za naš klub.

 
 
Pretraga
Free counter
Vrati se na sadržaj | Povratak na glavni meni