Boban Lazić biografija - :: Dobro došli :: Skola fudbala "VUK" ::

Idi na sadržaj

Glavni meni

Boban Lazić biografija

O nama
 
 


Boban Lazić rođen 12. novembra 1970. godine u Paraćinu.

Svoje prve fudbalske korake počeo je 1983. godine u pionirima FK Jedinstvo iz Paraćina gde je igrao za sve selekcije i u svim selekcijama je bio kapiten ekipe. U prvi tim FK Jedinstvo ulazi 1987. godine a već naredne odlazi u FK Radnički iz Niša gde nastupa za omladince. Jednu polusezonu igra na dvojnu registraciju za FK Radnički i FK Jedinstvo u  periodu kada su “zeleni”  igrali Međurepubličku ligu bivše Jugoslavije. Posle povratka sa odsluženja vojnog roka nastavlja da trenira sa prvim timom FK Radnički, ali igra i za pirotski Radnički na dvojnu registraciju. Nakon toga nastupa i za Moravu iz Ćuprije, OFK Niš, SFS Borac; FK Koca i FK Cement.

U svojoj karijeri nastupao je u republičkim i saveznim rangovima igrajući za gore navedene klubove. U mlađim kategorijama je igrao za reprezentaciju Srbije, i bio je pozivan na kampove reprezentacije Jugoslavije. Takođe je u mlađim kategorijama igrao Kvalitetnu ligu Srbije i KUP Jugoslavije.

Boban Lazić je karijeru završio u FK Jedinstvo iz Paraćina 2002 godine.

Trenerskim poslom je počeo da se bavi 2002. godine kada zajedno sa Draganom Sokolovićem vodi ŠF Bubamara. 2007. godine sa grupom prijatelja osniva OFK Paraćin i SF "Bubamara - Lazić" koja 2010 dobija svoj sadašnji naziv ŠF "Vuk" .

U trenerskoj karijeri radio je sa svim kategorijama od predpetlića do seniora. Vodio je pionire OFK Paraćin u Prvoj ligi Srbije, ali i seniore FK Jedinstvo u Srpskoj ligi Istok što su mu i dva najveća ranga u kojima je radio kao trener.
Godine 2011. stručna služba FSS ga postavlja za instruktora Pomoravskog okruga!

Od 2009. godine poseduje UEFA "A" licencu.


 
 
Pretraga
Free counter
Vrati se na sadržaj | Povratak na glavni meni